В предаването Цветовете на Пловдив по Радио Фокус ще чуете как

...
</TD
>В предаването Цветовете на Пловдив по Радио Фокус ще чуете как
Коментари Харесай

Пловдив 2019 с нова покана - слушайте в предаването Цветовете на Пловдив

В предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус "  ще чуете по какъв начин Пловдив, първият български град, който завоюва купата " Европейска столица на културата ", пази тази чест. 

През 2019 година в Пловдив бе маркирана най-престижната културна самодейност на Европейския съюз. Европейска столица на културата е неповторим за България план, който дава нови благоприятни условия за развиване на капацитета на града победител и нова интернационална видимост на българската просвета като цяло.

Пет години след купата " Европейска столица на културата “, Фондация Пловдив 2019 затвърждава Пловдив като фестивалния град на България.

Фондацията афишира четвърта отворена покана след годината на купата на обща стойност 1 000 000 лв., с ясна посока да резервира сполучливия модел за развиване на наследството от самодейността " Европейска столица на културата “. Кирил Велчев, изпълнителен шеф на фондация " Пловдив 2019 ще ни опише повече какво да чакаме от отворената покана тази година.

Приготвили сме ви и още нещо любопитно и неповторимо. Ще ви разкажем за първия дигитален планетариум у нас, който се намира в Регионалния природонаучен музей в Пловдив. Това е първият сходен планетариум у нас и трети в Европа с 3D изображения. За него ще си поговорим с шефа на музея Огнян Тодоров. Ще чуем и още вести за музея.

Слушайте предаването " Цветовете на Пловдив " по Радио " Фокус " на периодичност 89.9 MHz, всеки вторник от 14 до 15 часа. Повторението е в неделя от 22.00 часа. 

Автор и водещ на предаването е Цветана Тончева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР